Punkgala med Mimikry / Kardinal Synd / Slutstation Tjernobyl

View Calendar

INSTÄLLT!!!

 

Punkgala på Ersboda Folkets Hus precis som förr i tiden!
Vi ser fram emot en ösig kväll med grym livemusik. Gruppen JA! kör även ett "Punkquiz" i baren med fina priser innan konserten drar igång! Bjud in era vänner!

MIMIKRY
Mimikry är just nu ett av Sveriges mest populäraste och streamade rock/punkband, med över 20 år och 1000 spelningar på nacken. Bandet har 100 000 unika Spotify-lyssnare per månad och har med sina låtar streamats mer än 10 miljoner gånger.

Mimikry hade en otroligt lyckad singelsatsning under 2017/2018 som bland annat innehöll viral-raketen ”Alla vill till himmelen men ingen vill dö”, där bandet gästades av Martin Westerstrand (Lillasyster/LOK). Singelsatsningen har inte bara inneburit ett år med bra låtar och videos, det har även gjort att trafiken på Spotify och sociala medier har ökat enormt.

KARDINAL SYND
Lokala punkhoppet Kardinal Synd släppte nyligen albumet "Andrahandssorteringen" som rullat på många vinylspelare runt i landet. Snabb, politisk, melodiös punk. Eller som dom själva säger...
"Ur medelålderns skamvrå stapplar vi fram likt sömndruckna sengångare i en protestmarsch mot kommunalråd, fleecefiltar, efterfest, lättgrädde, kulturhuvudstadsår, tomma plånböcker och all annan skit man kan tänka sig. Väl mött."

SLUTSTATION TJERNOBYL
Trallpunk never dies. Slutation Tjernobyl har hållt på sedan 90 talet och är alltid grymma live. Missa inte en av deras få spelningar 2020.

JA! (Spelar i baren & håller i Quiz)
Fyra vänner samlades våren 2011 för att spela på gatorna i Umeå. Reaktionen de fick av den publik de mötte gav mersmak och bandet som föddes fick namnet Vi heter JA! En musikalisk resa startade, med rötterna i norrländsk humor, en stor kärlek till svenska texter och akustisk musik kanaliserade bandet sin egen kultur och attityd genom musiken. Resan har gjort dem till Svenska mästare, en självklarhet på radio och gett dem tusentals lyssnare varje dag på Spotify.

18 år
Entré: 195 kr
19:00 - 01:00
Ersboda Folkets Hus

I samarbete med Sensus